Diner 2020-02-19T21:58:28+00:00

Dinerkaart.

Ons Kruydt specialiteiten menu

Het Kruydt specialiteiten menu is een regelmatig wisselend menu samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde dagverse seizoensproducten.

Bij aanvang van het diner informeren we bij u en uw gasten naar speciale wensen of allergieën. Onze keukenbrigade past het menu graag aan, zodat u optimaal van het menu kan genieten.

3 gangen – Kruydt specialiteiten menu    39.50
4 gangen – Kruydt specialiteiten menu    49
5 gangen – Kruydt specialiteiten menu    59

Uiteraard kunt u uw eigen menu samenstellen vanuit de menukaart.
Graag willen we u erop attenderen dat ons specialiteiten menu een afgeleide is van de gerechten op de menukaart.

Over de wijnen

Uiteraard mag een goed glas wijn niet ontbreken bij onze gerechten.

Wij selecteren bij ieder nieuw menu passende wijnen per glas afgestemd op de heerlijkheden uit de keuken Deze arrangementswijnen serveren wij voor maximaal 8.50 per glas.

Op de wijnkaart treft u verschillende topwijnen van over de gehele wereld. Graag adviseren wij u bij de juiste keuze van de wijnen.

Voorgerechten

Gravad lax avocado/ radijssoorten/ crème fraiche/ haringkuit/ kruidenolie     13.50

Presse van gekonfijte eend hoisin/ crème van gepofte biet/
mais/ pompoen/ groene asperge     13

Hamsa (cous cous) feta-munt pannacotta / yoghurt parels / pompoen / komkommer /
raz el hanout / bladpeterselie mayonnaise (V)     11

Dim sum gamba/ paksoy/ little gem/ bisque     14

Tussengerechten

Skrei bereidingen van aardpeer/ bearnaisesaus     12

Livar buikspek crème van erwtensoep/ knolselderijparels/
schuim van rookworst/ popcorn     11,50

Risotto truffel / 63° eidooier / pied du mouton / parmezaan (V)     10

Hoofdgerechten

Rouleau van filet des landes bataat aardappel/ groene asperge/ rode biet/ beukenzwam/ krokante polenta/ eendenlever jus     22

Kalfslende aardappelcrème/ pastinaak/ romanesco/ rode kool/ jus van cèpes     24,50

Vangst van de dag     dagprijs

Diverse bereidingen van seizoen groenten     21
krokante polenta /  sabayon van zomertruffel (V)
In samenwerking met onze groenten leverancier Huisman AGF
stellen we per maand dit gerecht samen, geleid door seizoen en marktaanbod.

Dessert

Cannelloni crème van pure chocolade/ sinaasappel panna cotta/ gember crème suisse/ merengue van rode biet/ tonka bonen roomijs     12

Crème van citroengras gebrand/ mango gel/ passievrucht cremeux/ limoen schotsen/ roomijs van jasmijnrijst     12

Selectie van kaasaffineurs van Tricht noten-vijgenbrood / dadel     14

Heeft u een allergie meld het ons.
(V) is vegetarisch

Lunchkaart
Wijnkaart