Diner 2019-07-10T18:10:07+00:00

Dinerkaart.

Ons Kruydt specialiteiten menu

Het Kruydt specialiteiten menu is een regelmatig wisselend menu samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde dagverse seizoensproducten.

Bij aanvang van het diner informeren we bij u en uw gasten naar speciale wensen of allergieën. Onze keukenbrigade past het menu graag aan, zodat u optimaal van het menu kan genieten.

3 gangen – verrassingsdiner    39.50
4 gangen – verrassingsdiner    49
5 gangen – verrassingsdiner    59

Over de wijnen

Uiteraard mag een goed glas wijn niet ontbreken bij onze gerechten.

Onze sommelier selecteert bij ieder nieuw menu passende wijnen per glas afgestemd op de heerlijkheden uit de keuken Deze arrangementswijnen serveren wij voor maximaal 8.50 per glas.

Op de wijnkaart treft u verschillende topwijnen van over de gehele wereld. Graag adviseren wij u bij de juiste keuze van de wijnen.

Voorgerechten

Tonijn gebrand / dashiparels / komkommer / wasabi / paksoy / taugé     15

Kalf en krab salade van krab / groene appel / avocado / kalfsmuis / ketchup van gerookte tomaat / sap van selderij     14.50

Steak tartaar kimchi radijs / ponzu / sesam / miso mayonaise / zoetzuur van sjalot / little gem     13

Caprese burrata / gemarineerde tomaten soorten / basilicum crème / bouillon van tomaat / basilicum schuim / focaccia (V)     12

Tussengerechten

Dumplings grote zeegarnaal / krokante groenten / Japanse radijs / tom ka khai     12.50

Livar buikspek 12 uur gegaard / unagilak / gerookte paling / sojabonen / gele curry     12.50

Ravioli doperwten / paddenstoelen duxelle / schuim van oude Remeker (V)     11

Hoofdgerechten

Black Angus bavette opperdoeser ronde / borretane ui / spitskool / jus van vadouvan     24.50

Lams dikke lende pistache / krokante polenta / dopgroenten / korma van bloemkool / eigen jus met tandoori     23.50

Snoekbaars paella / Zeeuwse mosselen / romesco / amandel / snijboon / rode biet / romanesco / knoflook     24.50

Catch of the day     Dagprijs

Diverse bereidingen van seizoen groenten krokante polenta /  sabayon van zomertruffel (V)     21

In samenwerking met onze groenten leverancier Huisman AGF

stellen we per maand dit gerecht samen, geleid door seizoen en marktaanbod.

Dessert

Crème van witte chocolade krokante cannelloni / verveine / rood fruit / lemon curd / witte chocolade crumble / roomijs van dragon en vanille     12

Limoen merengue tartelette kers / yoghurt / honing lavendel krokant / sorbet van framboos en oude aceto     12

Selectie van kaasaffineurs van Tricht noten-vijgenbrood / dadel     14

Heeft u een allergie meld het ons.
(V) is vegetarisch

Lunchkaart
Wijnkaart