Diner 2020-03-07T17:21:00+00:00

Dinerkaart.

Ons Kruydt specialiteiten menu

Het Kruydt specialiteiten menu is een regelmatig wisselend menu samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde dagverse seizoensproducten.

Bij aanvang van het diner informeren we bij u en uw gasten naar speciale wensen of allergieën. Onze keukenbrigade past het menu graag aan, zodat u optimaal van het menu kan genieten.

3 gangen – Kruydt specialiteiten menu    39.50
4 gangen – Kruydt specialiteiten menu    49
5 gangen – Kruydt specialiteiten menu    59

Uiteraard kunt u uw eigen menu samenstellen vanuit de menukaart.
Graag willen we u erop attenderen dat ons specialiteiten menu een afgeleide is van de gerechten op de menukaart.

Over de wijnen

Uiteraard mag een goed glas wijn niet ontbreken bij onze gerechten.

Wij selecteren bij ieder nieuw menu passende wijnen per glas afgestemd op de heerlijkheden uit de keuken Deze arrangementswijnen serveren wij voor maximaal 8.50 per glas.

Op de wijnkaart treft u verschillende topwijnen van over de gehele wereld. Graag adviseren wij u bij de juiste keuze van de wijnen.

Voorgerechten

Zeebrasem gebrand/ unagilak/ gerookte paling/rettich/ komkommer/ yuzu mayonaise     13,50

Livar lende gerijpt/ krabsalade/ groene appel/ basilicum/ selderij/ sap van zoet zure wortel     14,50

Salade groene asperges/ zwarte quinoa/ parels van Chanteraine/     12
olijvencrunch/ groentenpickle/ crème van slahart en dragon (V)

Dim sum gamba/ paksoy/ little gem/ bisque     12

Tussengerechten

Wilde zeegarnaal tom kha kai/ lente ui/     12,50
Hollandse garnalen/ gemarineerde enoki

Kalfssukade 12 uur gegaard/ aardappelcrunch/ schorseneren/     12,50
witte miso/ katsuobushi

Dashi wontons gevuld met shiitake/ kangkung/ waterkastanjes (V)     11

Hoofdgerechten

Black Angus schouderhaas bloemkoolzwam/ knolselderij/ aardappelsavarin     23
spitskool/ cevenne ui/ saus van druivenmosterd

Eendenborst licht gerookt/ pastinaak/ witlof/ pompoen/    22,50
groene asperge/ venera rijst/ jus van appel en sichuan

Vangst van de dag     dagprijs

Diverse bereidingen van seizoen groenten     21
bitterballetjes van aardappel en parmezaan/ dressing van rode biet (V)
In samenwerking met onze groenten leverancier Huisman AGF
stellen we per maand dit gerecht samen, geleid door seizoen en marktaanbod.

Dessert

Marquise van pure chocolade/ sinaasappelgel/ appelschotsen/ schuim van sternaijs/     12
crumble van witte chocolade/ dragon roomijs

Crème van citroengras gebrand/ mango gel/ passievrucht cremeux/ limoen schotsen/ roomijs van jasmijnrijst     12

Selectie van kaasaffineurs van Tricht noten-vijgenbrood / dadel     14

Heeft u een allergie meld het ons.
(V) is vegetarisch

Lunchkaart
Wijnkaart