Diner 2019-04-04T14:36:00+00:00

Dinerkaart.

Ons Kruydt specialiteiten menu

Het Kruydt specialiteiten menu is een regelmatig wisselend menu samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde dagverse seizoensproducten.

Bij aanvang van het diner informeren we bij u en uw gasten naar speciale wensen of allergieën. Onze keukenbrigade past het menu graag aan, zodat u optimaal van het menu kan genieten.

3 gangen – verrassingsdiner    39,50
4 gangen – verrassingsdiner    49,-
5 gangen – verrassingsdiner    59,-

Over de wijnen

Uiteraard mag een goed glas wijn niet ontbreken bij onze gerechten.

Onze sommelier selecteert bij ieder nieuw menu passende wijnen per glas afgestemd op de heerlijkheden uit de keuken Deze arrangementswijnen serveren wij voor maximaal 8,50 per glas.

Op de wijnkaart treft u verschillende topwijnen van over de gehele wereld. Graag adviseren wij u bij de juiste keuze van de wijnen.

Voorgerechten

Zeebaars gebrand / unagilak / komkommer bereidingen /   gerookte paling / rettich / sushi gember     14,50

Poulet Des Landes rouleau / chorizo Iberico / appel / knolselderij pecannoten / wortel / tandoori mayonnaise     13,50

Gravad lax vinaigrette van geitenyoghurt / bieslook olie / bleekselderij merengue / radijssoorten / venkel / basilicum parels     13,50

Livar rib eye hoisin / salade van ingelegde groenten / macadamia noten   gemarineerde shiitake / sesamzaad vinaigrette     13

Salade van gemarineerde winterasperges pompoen / Chaource / gedroogde olijven / amandel / biet / fregola / crème van waterkers en peterselie (V)     11

Tussengerechten

Kwartel 5 spices / krokant boutje / eendenlever / appel / sjalot / saus van aardpeer     12,50

Risotto Nero wilde zeegarnaal / vongole / inktvis / Hollandse garnalen / luchtige saus van schaaldieren     12,50

Groene asperges briochebrood / crème van knolselderij en truffel / gepocheerd hoeve ei / sabayon met Chardonnay azijn(V)     10

Hoofdgerechten

Runder sukade medium rare / Mojo verde / witlof / spruiten / Lardo di Collonate / bitterbal van hutspot / jus van gerookte sjalot     24,50

Noorse kabeljauw wilde spinazie / groene asperges / haringkuit / vichysoisse / bloemkool crème / venere rijst     24,50

Kalfslende crème van gepofte knolselderij / schorseneren / pastinaak / agnolotti met pompoen / jus van druivenmosterd     26,50

Catch of the day     Dagprijs

Canneloni boleet / duxelle / feta / artisjok / wilde spinazie / beukenzwam pastinaak / romanesco / saus van eekhoorntjesbrood (V)     21

Dessert

Pure chocolade ganache taart kalamansi gel / truffel / hangop / citrusschuim /   yoghurt roomijs / amandelcrumble     12

Crème van mascarpone sinaasappel krokant / mangogelei / cremeux van duindoornbes / citroengras roomijs     12

Selectie van kaasaffineurs van Tricht noten-vijgenbrood / dadel     14

Heeft u een allergie meld het ons.
(V) is vegetarisch

Lunchkaart
Wijnkaart