Diner 2020-07-03T20:34:55+00:00

Dinerkaart.

Ons Kruydt specialiteiten menu

Het Kruydt specialiteiten menu is een regelmatig wisselend menu samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde dagverse seizoensproducten.

Bij aanvang van het diner informeren we bij u en uw gasten naar speciale wensen of allergieën. Onze keukenbrigade past het menu graag aan, zodat u optimaal van het menu kan genieten.

3 gangen – Kruydt specialiteiten menu    39.50
4 gangen – Kruydt specialiteiten menu    49
5 gangen – Kruydt specialiteiten menu    59

Uiteraard kunt u uw eigen menu samenstellen vanuit de menukaart.
Graag willen we u erop attenderen dat ons specialiteiten menu een afgeleide is van de gerechten op de menukaart.

Over de wijnen

Uiteraard mag een goed glas wijn niet ontbreken bij onze gerechten.

Wij selecteren bij ieder nieuw menu passende wijnen per glas afgestemd op de heerlijkheden uit de keuken Deze arrangementswijnen serveren wij voor maximaal 8.50 per glas.

Op de wijnkaart treft u verschillende topwijnen van over de gehele wereld. Graag adviseren wij u bij de juiste keuze van de wijnen.

Voorgerechten

Tonijn/ tartaar/ krokante sesam cannelloni/ avocado/
ponzu/ radijssoorten/ wakame     15

Tartaar van zoutwater garnaal/ gerijpte kalfsmuis/ mayonaise van piment d’Espelette/
appel/ groene asperge/ ingelegde ui/ gazpacho     14,50

Tataki van runderlende/ gemarineerde beukenzwam/ komkommer/ zoetzure koolrabi/
pinda/ little gem/ paksoi/ mierikswortel mayonaise     14,50

Dim sum/ hoisin eend/ paksoi/ lente ui/komkommer/ enoki/ sesam vinaigrette     12.50

Vegetarisch/ doperwten cremeux/ vinaigrette van Thaise basilicum/     12

radijs/ crostini/ yoghurt parels/ rode ui/ gemarineerde doperwten (V)

Tussengerechten

Kalfszwezerik/ bloemkool crème/ appel/
5 spices/ saus van gele curry     16,50

Snoekbaars/ Hollandse garnalen/ lamsoren/ zeekraal/
venkel/ bouillabaisse jus/ dragon     13,50

Ravioli del plin/ oude Stolwijker geitenkaas/ balsamico/ knolselderij/
pistache/ schuim van bladpeterselie (V)     12,50

Hoofdgerechten

Lamsfilet/tuinbonen/ doperwten/ aubergine/
Madras aardappel/ jus van Vadouvan     26,50

Black Angus runderstaartstuk/ crème van aardappel en miso/ groene asperge/ maïs/
rode biet/ Cevenne ui/ duxelle/ jus van gerookte sjalot     24,50

Zeebaars/ lamsoren/ artisjok/ bospeen/
Venere rijst/ jus van krab en limoenblad     23,50

Vangst van de dag                                                             Dagprijs

Diverse bereidingen van seizoen groenten                                     21

Krokante wonton met Madras aardappel. Jus van wortel en kerrie (V)

In samenwerking met onze groenten leverancier Huisman AGF

stellen we per maand dit gerecht samen, geleid door seizoen en marktaanbod.

Dessert

Witte chocolade ganache taart/ aardbei/ verveine/ schuim van tonkaboon/
sorbet van framboos en oude aceto     12

Cremeux van kersen/ yoghurt schuim/ crème van kardemom/ pecannoot/
kersen/ yoghurt roomijs     12

Kaas selectie van kaasaffineurs van Tricht
noten-vijgenbrood/dadel     14

Heeft u een allergie meld het ons.
(V) is vegetarisch

Lunchkaart
Wijnkaart